ro   |   en
Restaurant 1880 » Cafeneaua Kubler


Cafeneaua Kubler reinventeaza istoria cafenelei de altadata aducand-o in contemporan. Odinioara loc de intalnire a intelectualilor bucuresteni, mediul preferat al boemei de acum mai bine de 100 de ani, astazi isi propune sa aduca impreuna oaspeti in cautarea unei oaze de inspiratie si relaxare.
Poti sa te refugiezi, privind detasat prin geamul larg al cafenelei spectacolul orasului, cufundat intr-un fotoliu de culoare optimista si care te alinta cu textura fina.
Fie ca alegi sa iti citesti ziarul de dimineata alaturi de o cafea cu personalitate sau un ceai inmiresmat sau alegi sa te intalnesti cu un partener la un cocktail sau o inghetata gata oricand sa te surprinda si sa iti creasca pofta de viata, vom reusi sa iti influentam ziua in bine de fiecare data.
Dimineata pe terasa cafenelei, ca intr-o oaza verde, intima si primitoare,este foarte potrivita inainte de a da piept cu o noua zi. Mai tarziu, spre seara, cina de exceptie luata pe terasa este un refugiu relaxant atunci cand arsita verii pune stapanire pe oras.

Restaurant 1880 » Cafeneaua Kubler